La Carte
Entrées
Voorgerechten
Starters
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Salade de filets de hareng à la pomme Jonagold 14.90€
Slaatje van haring met jonagold appel
Herring salad with Jonagold apples -
Tartare de saumon frais au Genièvre 16.40€
Tartaar van zalm met Jenever
Salmon tartar with Junipper -
Salade de crevettes grises aux chicons, parfumée au curry 21.00€
Slaatje van grijze garnalen en witloof geparfumeerd met curry
Gray shrimps from ostende -
Brochette de petits boudins grilles aux deux confitures faites maison (chicons et oignons) 16.00€
Gegrilde saté van worstjes met 2 verschillende huisgemaakte konfituren (witloof en ajuin)
brochette with small Belgian grilled sausages with two home made jams (Belgian endives and onions) -
Croquettes aux fromages d'Abbaye façon du chef 16.90€
Abdijkaaskroketten op kok’s wijze
Abbey cheese croquettes made the chef’s way -
Croquettes aux crevettes grises faites maison 18.50€
Huisgemaakte grijze garnaalkroketten
Home made grey shrimps croquettes -
Feuilleté d'escargots au beurre à l'ail 16.00€
Bladerdeeg gevuld met slakken in looksaus
Flaky pastry with snails and a garlic butter sauce -
Brochette de scampis grillés sur sa sauce au curry doux 20.00€
Gegrilde scampis op zachte curry saus
Grilled prawns with a sweet curry sauce
Les entrées accompagnées de frites et augmentées de 3,50 € peuvent tre prises comme plat uniquement le midi
Voorgerechten met frieten en met een toeslag van 3,50 € zin alleen als hoofdgerecht op de middag beschikbaar
Starters with french fries and extra charge of 3,50 € can be served as main course lunch time only
Moules de Zélande (en saison)
Zeelandse Mosselen (tijdens het seizoen)
Mussels from Zeeland (seasonal)
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En entrée: Moules "à l'escargot" gratinées au beurre à l'ail 15.80€
Voorgerechten: Mosselen « à l'escargot » gegratineerd met lookboter
Starter: Mussels with garlic butter sauce -
À la casserole:
Hoofdschotel :
Main course : -
Moules marinières 26.00€
Mosselen natuur
Mussels with vegetables -
Moules au vin blanc 27.00€
Mosselen met witte wijn
Mussels prepared with white wine -
Moules sauce provençale 28.00€
Mosselen « à la provençale »
Mussels in a provençale sauce -
Moules sauce à l’ail et crème 28.50€
Mosselen met look, room saus
Mussels with garlic and cream sauce -
Moules aux chicons et à la bière blanche et crème 29.00€
Mosselen met witloof en wit bier, room saus
Mussels with Belgian endives and with Belgian white beer, cream saus
Toutes nos casseroles de moules sont accompagnées de frites fraiches «maison»
Al onze mosselen worden bediend met verse huisgemaakte frieten
All our mussels are served with fresh home made french fries
plat du jour
DAGSCHOTEL
dish of the day
20.00€
Plat mijoté
Stoofgerecht
Stew
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La Carbonnade Flamande à la bière de Maredsous 25.00€
Stoofvlees bereid met Maredsous bier
Flemish beef stew flavored with Maredsous
Viandes
Vleesgerecht
Meat
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Filet américain préparé minute, frites, salade, (Steak Tartare) 24.00€
Verse bereide américain, frieten en sla
Filet américain, french fries and salad (Tartat-Raw meat) -
Filet de porc à la bière et au fromage d’Orval 25.50€
Varkensfilet bereid met bier en Orvalkaas
Filet of pork prepared -
Steak de bœuf aux deux poivres, crème 26.50€
Beefsteak met twee pepers, roomsaus
Beefsteak with two peppers, creamsaus -
Steak de bœuf aux champignons, crème 26.50€
Beefsteak met paddestoelen, roomsaus
Beefsteak with a mushrooms sauce -
Steak de bœuf Breughel, émincé de légumes, Genièvre, crème 26.50€
Beefsteak met Breughel en groentjes, jenever, roomsaus
Beefsteak met Breughel with vegetables and cream sauce -
Steak de bœuf à la sauce provençale 26.50€
Beefsteak met provencalse saus
Beefsteak « provençale » -
Steak de bœuf "Sainte-Catherine" échalote, paprika, tomate, vin blanc, crème 26.50€
Beefsteak « Sint-Katelijn » met sjalot, paprika, tomaten, witte wijn en roomsaus
Beefsteak « Sainte-Catherine » -
Steak de bœuf aux fromages belges et à la Gueuze Cantillon", crème 27.50€
Beefsteak bereid met Belgische kazen en met Gueuze ‘Cantillon’, roomsaus
Beefsteak with Belgian cheese and gueuze » Cantillon », Creame sauce -
Entrecôte grillée, beurre maître d'hôtel, salade mixte 29.00€
Gegrilde entrecôte, kruidenboter en gemengte sla
Grilles entrecôte, butter with herbs, mixed salad
Toutes nos viandes sont accompagnées de frites fraîches « maison »
Al onze leesgerechten worden bediend met huisgemaakte frieten
All meat dishes are served with home made french fries
Exclusivité
Exclusiviteit
Exclusivity
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Filet d'agneau en croûte d'herbes, chicon braisé, croquettes 30.00€
Lamsfilet in een krokant jasje van kruiden met witloof en kroketten
Lamb filet in a crust of herbs, belgian endive, potato croquettes
Poissons
Visgerechten
Fish
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Pavé de saumon à la bière blanche de Hoegaarden, légumes, pommes natures, crème 26.50€
Zalmfilet bereid met wit bier van Hoegaarden, groenten, gekookte aardappelen, roomsaus
Salmon steak with Hoegaarden beer, vegetables, steamed potatoes, cream sauce -
Filet de cabillaud aux chicons légumes, pommes natures, crème 27.50€
Kabeljouwfilet met witloof, groenten,gekookte aardapellen, roomsaus
Cod steak with the Belgian endives, vegetables, steamed potatoes,cream sauce -
Anguilles au vert parfumées à l'ail, frites 30.00€
Paling in het groen, frieten Eels on a green
garlic sauce, french fries -
Duo de solettes aux crevettes grises d'Ostende légumes, pommes natures, crème 32.00€
Duo van tongetjes met oostendse grijze garnalen, groenten, gekookte aardappelen, roomsaus
Solettes with Ostende gray shrimps, vegetables, steamed potatoes, cream sauce -
Waterzooi de la mer, trio de poissons du jour, légumes, pommes natures, crème 30.00€
Viswaterzooie
Fish waterzooi, a miw of 3 fishes of the day, vegetables stew in a cream sauce, steamed potatoes
Volailles
Gevogelte
Poultry
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Vol au vent "maison' au poulet de ferme, frites 25.00€
Vol-au-vent met hoevekip, frieten
Pull pastry hilled with chicken breast and mushrooms, french iries -
Pintadeau aux cerises et à la Kriek, croquettes 26.00€
Parelhoen met Kriekbier met kersen en kroketten
Guinea fowl roasted, cherry beer and cherries, potato croquettes -
Waterzooi à la gantoise, pommes natures 25.00€
Gentse waterzooi
Chicken waterzooi, vegetables stew in a cream sauce, steamed potatoes
Suppléments
Supplementen
Supplement
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Salade mixte maison 6.90€
Gemende sla
Mixed salad -
Légumes du jour 7.50€
Seizoengroenten
Vegetables of the day -
Frites 3.50€
Frieten
French fries -
Sauce 4.00€
Saus
Sauce
Desserts
Nagerechten
Desserts
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Mousse au chocolat noir faite maison 9.00€
Huisbereide chocolade mousse
Home made chocolate mousse -
Dame blanche glace vanille, chocolat chaud, Chantilly 9.50€
Dame blanche vanille ijs met warme chocolade en vanille ijs
Dame blanche vanilla ice cream with hot chocolate sauce, whipped cream -
Glace au spéculoos 9.50€
Speculoos ijs
speculoos ice cream -
Trio de glace chocolat, vanille et moka 9.00€
Ijstrio
Trio of ice cream -
Panaché de sorbets 10.00€
Panaché van sorbetijs
Palet of sorbets -
Profitéroles au chocolat chaud et glace vanille 9.50€
Profiteroles met warme chocolade en vanille-ijs
Profiteroles with hot chocolate and vanilla ice cream -
Crème brûlée parfumée à la bière de Chimay 9.50€
Crème brûlée bereid met Chimay bier
Crème brûlée The Chimay’s way -
Coupe "La Villette" glace moka, café, liqueur de café Chantilly 9.50€
Coupe » La Villette » moka ijs, warme koffie, koffie likeur, slagroom
Coupe » La Villette » moka ice cream, coffee, coffee liqueur, whipped cream -
Crêpe bruxelloise glace spéculoos, chocolat chaud 9.50€
Brusselse huisbereide pannekoek speculoos ijs, room, slagroom
Home made pancake from Brussels, speculoos ice cream, hot chocolate -
Assortiment de fromages belges 12.00€
Assortiment belgische kazen
Assortment of belgian cheeses
TOUT NOS DESSERTS SONT PRÉPARÉS « MAISON »
AL ONZE DESSERTEN ZIJN HUISGEMAAKT
ALL OUR DESSERTS ARE HOME MADE
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Irish Coffee 12.00€
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Café/ Décaféiné 3.90€
Koffie/ Cafeïnevrij
Coffee/ Decaffeinated -
Double expresso 5.00€
Double expresso
Double expresso -
Cappuccino 4.50€
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Thé - infusion 3.50€
Tea - Infusie
Tea - Infusion